Filmpjesbank

Computercursus van deze tijd

Bureau Studio Geer verzorgt bijzondere cursussen voor bedrijven op het gebied van MS Office-producten, zoals Word, Excel en PowerPoint. Deze cursussen bestaan geheel uit filmpjes met uitleg over de betreffende producten.

Voordelen

 • U heeft altijd het cursusmateriaal tot uw beschikking:
  Als u iets wilt nakijken, kunt u dit direct doen. Omdat het korte filmpjes zijn, heeft u snel het antwoord gevonden en kunt u weer verder met uw werk. Hiervoor hoeft u geen cursus te volgen.
 • Cursus plannen wanneer het u uitkomt:
  Als u toch een cursusmoment wilt plannen, kan dat natuurlijk ook. Iedereen kan in eigen tempo het materiaal bekijken, eventueel terugspoelen, vooruitspoelen, nog een keer bekijken. Maar het is ook mogelijk filmpjes over te slaan, zodat er geen tijd wordt verspild met onderwerpen die toch al bekend zijn.
 • Ook handig als u al Office-producten gebruikt, maar onderdelen wilt leren of uitdiepen:
  Mogelijk kent u een onderdeel al heel aardig, maar is er enige verdieping nodig. Ook dan is het ideaal dat u geen overbodig materiaal in huis hoeft te halen. U krijgt cursusmateriaal op maat: Alleen over de onderdelen die u gebruikt, desgewenst per medewerker.
 • Nieuwe collega’s hoeft u niet naar een nascholingscursus te sturen:
  In elk bedrijf vertrekken er collega’s, en komen er collega’s bij. Die moeten worden ingewerkt. Onderdeel hiervan kan zijn het bekijken van de cursusfilmpjes. Ook dan hoeft alleen het materiaal te worden bekeken dat van toepassing is voor de medewerker.
 • Eenvoudig uit te breiden met nieuwe filmpjes:
  Mocht u er gaandeweg achterkomen dat u ook andere onderdelen wilt leren, is het eenvoudig om filmpjes bij te bestellen. Elk gewenst aantal.
 • Bij nieuwe versie mogelijkheden tot filmpjes met verschillen:
  Wanneer u een nieuwe Office-versie aanschaft, is het eenvoudig om te laten zien waar u in de nieuwe versie de onderdelen kunt vinden. Dit kan eventueel in één filmpje naast elkaar worden gezet.
 • Ook mogelijk voor andere programma’s:
  Naast de genoemde programma’s zijn er ook mogelijkheden voor Access, Windows, e-mail en internet.
  U kunt ook van een ander programma  dat u gebruikt instructiefilmpjes laten maken, bijvoorbeeld een administratieprogramma. Dan is er altijd overleg met een van uw medewerkers die het programma goed kent. Prijzen hiervoor zijn op offertebasis.

 Voorbeelden

Door op een van de video’s hiernaast te klikken, kunt u een voorbeeld bekijken.

Werkwijze

Er wordt geïnventariseerd welke onderwerpen nodig zijn. Hiervoor zijn lijsten beschikbaar die eventueel per medewerker kunnen worden ingevuld. De lijsten kunt u aanvullen met uw wensen.

Bureau Studio Geer zorgt vervolgens voor filmpjes over de betreffende onderwerpen. Deze worden bij u op dvd aangeleverd of verstuurd via WeTransfer.

Prijs op aanvraag.